O nas

Dongguan Jiusheng Hardware Spring Co., Ltd. е основана в 2002-та.Компанията се намира на No. 21, Shengjing Road, Shuxin Village, Changping Town, Dongguan City.Jiusheng Company е модерно предприятие, специализирано в производството на пружини, оси, метални щампи и винтове.Тя може да произвежда различни пружини, оси, нитове, щампи и винтове според изискванията на клиентите.Продуктите са широко използвани в различни мрежови продукти, комуникационни продукти, компютърни продукти, домакински уреди, тоалетни продукти, електроразпределително оборудване и образователни играчки.

Jiusheng Company има модерна фабрика сграда от 2.000 квадратни метра.Компанията има силни технически сили.Има много старши професионални инженери и повече от 20-те професионални техници.Има група от напреднали вносни машини за обработка: повече от 10-та Тайван Xeyi пробиващи машини, повече от 20-те Тайван внасят автоматични струи, винтови машини и повече от 20-те Тайван Xinda пружини машини; има група от напреднали съоръжения за обработка на отливка: компютърни гонгове, машини за искри, фрезови машини, леярски легла и др.;има съвкупност от усъвършенствани съоръжения за изпитване: вторично оборудване за изпитване, проектори, оборудване за изпитване на солния спрей, оборудване за изпитване на въртящия момент, машина за изпитване на устойчивост, машина за изпитване на опън и друго оборудване за изпитване, както и непрекъсната система за гасене на въздуха от тип „Атмосферна защита“, непрекъсната пещ за темпериране на горещ въздух,ултразвукова почистваща машина и електролитна следпреработваща производствена линия.

Jiusheng Company приема усъвършенствана система за управление и перфектен надзор на качеството и е напълно в състояние да развива и предоставя на клиентите отлични качествени и достъпни продукти.Дружеството получи ISO90102008 международно сертифициране на системата за качество в 2010.

Въз основа на дружеството&353539;непрекъснатото развитие, Jisheng Company се придържа към мисията на " създаване на ползи за клиентите и принос към обществото " и корпоративната визия на " да стане първокласна фабрика за прецизен хардуер в Китай " с " смирение, професионализъм и незабавни действия. " С обслужващия стил на " честен, прагматичен, ефикасен и новаторски " в непрекъснатото проучване и преследване на " Джанг. " се формира бързо и здравословно развитие.

В Донггуан погледът към света е постоянното преследване на хората, които се борят с времето и постоянно постигат напредък е вечната посока на Джиушенг; нуждите на клиентите и предизвикателствата на пазара са движещите сили за Джиушенг да продължи напред.Жизнещите хора са уверени и решени да ви осигурят задоволителни продукти и добро обслужване!Бъдете готови по всяко време и очакваме обаждането ви.

С нетърпение очакваме да си сътрудничим, да се обединим и да създадем блясък заедно.


Zapytanie ofertowe

Zapytanie ofertowe